bio

Nu är jag hemma hos Erica. Vi bestämde oss för att gå på bio istället för bowling, det blir i taket lyser stjärnorna. Jag har hört att den ska vara jätte bra, så jag hoppas verkligen på det. Vi kokar lite nudlar till middag för att hinna med bion, vi får äta mackor när vi kommer hem sen hehe. Men nu ska jag hjälpa Erica lite med nudlarna, för det är ju så svårt ;)
Chiao, Della!


roligast idag

Hallå där people. Nu har jag och Madeleine precis anlänt hem till mig. Vi har varit i vby och köpt lite gosaker.. Det blev en tröja och ett par trosor för min del, och sedan köpte vi även en daimtårta som vi fikade med i vällingehus. Vi tänkte att det var lika bra att köpa en stor för ett billigare pris än en liten fjuttig bit på något caffé. Nu får vi se vad vi hittar på.
Chiao Della! (och Madde står med på ett hörn)

     
en gammal, skum bild på mig och Madde.

.

Idag har jag haft min blogg i tio dagar, shoohej!


perfym


Heeeelt klart den godaste doften av perfym, min favortit!

Living in the moment and take the days as it comes..


lördag morgon

Jag vaknade för en liten stund sen av att Veronica(syster) frågade om jag ville ha gröt. Naturligtvis ville jag det *ler*. Det som var nytt för mig var att ha banan i, det kanske låter äckligt men det var det absolut inte. Det var tur att hon väckte mig för annars hade jag säkert sovit till iallafall halvtolv, som varje helg. Men det är skönast att gå upp tidigt för då slipper man stressa dit man ska.
Ikväll ska jag träffa Erica. Vi hade tänkt hitta på något uperduper kul, typ som att gå och bowla eller något. Sedan ska vi även käka middag ute, vi får se vart det blir någonstans, men något mysigt ställe ska vi nog hitta.
Tjingeling / D

den 30:e januari 1992 föddes en stjärna



GRATTIS ÄLSKADE SYSTER!!! 17 år idag!
Tack för alla unika år med dig och tack för att du är den du är!
Du är speciell.
Jag älskar dig! <3

Det blev restaurang ikväll

Ikväll har jag varit på en grekiskt reastaurang inne i stan och ätit god mat. Syster fyller nämligen år idag. Det blev senare än vad jag trodde, jag kom hem nu (22.30). Imorgon är det Madde som gäller, och det kommer bli mycket trevligt. Jag vet inte riktigt vad vi hittar på imorgon men det är skönt att inte alltid ha något speciellt bestämt. Ta dagen som den kommer helt enkelt. Jag är tom på tankar just nu så skippar nog att skriva mer, jag bryter här. Ha en fortsatt bra fredag kväll people. Chiao Della!


gammal bild på mig och Madde- saknar tiderna gumman <3

I väntan på att Erica ska komma

Skoldagen var lugn idag och den gick även ganska fort. På sista lektionen, som var so, gick brandalarmet. Jag sprang ut utan skor men som tur var fick jag låna en av Alva. Min lärare lackade för att vi bara hade en sko. Ofta jag skulle springa in i klassrummet, hämta nycklarna, låsa upp skåpet, ta ut allting och lalal  .. haha whatever :) Jag köpte klart presenten till syster carro idag också. Jag tror hon kommer gilla den, men kan tyvärr inte berätta vad det är förrän hon har öppnat den hehe. Nyss tog jag en pernpizza vilket var hur gott som helst *ler*, och nu sitter jag och väntar på att Erica ska komma. Vi får se vad vi hittar på. Ska kila nu, slänger in en bild på dagens outfit också.
Chaio Della!


  
   
                           

I miss you summer!


en otroligt härlig bild på syster Veronica.

imorgon är det fredag

YES, äntligen är det helg! eller det blir det imorgon men, whatever. Imorgon blir det att träffa Erica. Skickade nyss ett sms till henne och frågade om hon hade några planer inför imorgon. Förutom att jag ska träffa Erica imorgon så står dagen helt blank för mig just nu, vet inte riktigt vad vi hittar på. Men något kul lär det ju bli. Idag skulle jag igentligen ha pluggat inför spanska provet som hålls på måndag. Jag tänkte att det var bäst att göra det idag så att jag slipper göra det i helgen, men idag blev det ju inte direkt att jag gjorde det. Jag får väl ta det på söndag eller någonting. Då är det ju att fira syster som gäller iochförsig, dålig jag är på att planera. Ahmen jag kanske får ta det en stund imorgon efter skolan. Aja jag får se. Imorgon är det en riktigt lugn dag i skolan. Dagen börjar med ea, sedan blir det no, idrott, matte och so. Okej det kanske inte var så uppfriskande iallafall haha! Men vi slutar iaf klockan två så det är ju skönt.
Ska bege mig in i dushen nu, Chiao Della !

  


A lot of thinking ..

  


Torsdag

Kom hem för en liten stund sen. Det var inte alls en jobbig dag idag. Lite no, spanska engelska och idrott var allt. Vi slutade tjugo över ett eftersom vår svenska lärare inte var där. Efter skolan åkte jag och köpte en present till syster min, du får allt vänta på att se den tills imorgon ;)  Nu sitter jag och väntar på Felicia och äter mellis, stackars henne hon slutar fyra idag!! :/ Det var typ tre dagar sedan vi träffades nu, det är ovanligt för att vara oss! Men ibland blir det ju lite tajt om tid .. Ska kila nu och slå in presenten. Chiao Della!

Jag & Felicia

Rubrik

Nu har jag precis käkat färdigt. Jag hade tänkt sätta mig i soffan och smälta maten lite, men sedan måste jag verkligen ta tag i engelskan. Det blev inget gjort förut, det är så BOOOORING! Den här veckan blev faktiskt skön, så som jag trodde. Med läxor och allt, vi har inte fått alls mycket den här veckan. Så det är ju super skönt. Imorgon ska jag träffa Felicia. Vi ska åka och köpa present till min syster eftersom jag inte fick det gjort idag, och sedan får vi se vad vi hittar på. Fy banne mig, vad jag längtar till helgen! Varenda dag kommer bli som en dans. På fredag ska jag träffa min kära vän Erica, och på lördag ska jag och Madde hitta på någonting, det var verkligen otroligt länge sedan.
Nej, nu måste jag faktiskt kila. Pussen och kramen/ D


Fina minnen som alltid kommer finnas kvar <3


09/01/28


galet läckra leggins!


Slapp dag

Idag slutade vi tolv. Det var bara två lektioner i skolan, det var riktigt skönt. Jag åt på thai buffe med flicKsen i klassen, vi satt kvar där och snackade i typ tre timmar hihi. Det var faktikst riktigt trevligt. Efter det gick jag och skulle leta efter en present till syster som fyller år på fredag. Det var lite småtråkigt att gå runt själv men så småningom träffade jag Matilda Jenny Hanna Rebecca och Elin. Var inte kvar så länge efter det för jag skulle hem och göra mig i ordning inför träningen. Men nope det blev inget. Jag orkade helt enkelt inte idag.
Igentligen vet jag inte varför jag sitter här, jag hade ju bestämt att jag skulle plugga på engelskan som vi har förhör på imorgon. Aja, får lov att kila iväg och göra det nu. Vi hörs, CIAO!


Nymålade naglar

Igår försökte jag mig på att måla naglarna, det blev i lila. Men som vanligt när jag målar naglarna stöter jag alltid åt dem någonstans och sabbar allt. Det slutar alltid med att jag går och tvättar bort det för att det blev fult.  Men den här gången bestämde jag mig för att klara det haha! Jag gjorde fransk manikyr eftersom det torkar fortast och ser så frächt ut på något sätt. Nu ska jag gå och göra mig i ordning och städa rummet. Godnatt!


               Dessa nagellack kör jag på. Det är fylligt och bra hehe.

Är du lycklig, är jag lycklig!


TRÖTT

Kom hem från träningen för en liten stund sedan. Det blev inte ett så långt pass idag, bara en timme men det var lagom. När jag satt och väntade på bussen påväg hem, såg jag hur den bara åkte iväg. Jag satt väl och dagdrömde eller något antar jag eftersom jag inte märkte att den kom (?) hmm.. skumt! Imorgon börjar vi nio och slutar tolv, det ska bli riktigt skönt. Efter skolan ska jag nog någonstans med flicksen och äta thai buffe, muuums! haha då blir det tredje gången på några dagar eller något. Haha men det är ju så gott så det gör inget.
Från ingenstans, men gud vad jag längtar till helgen! Orkar inte direkt med skolan :/ går bara och gäspar hela tiden hehe. Ikväll ska jag försöka hålla vad jag har lovat. Nämligen att gå och lägga mig tidigt, eller iaf hyffsat tidigt. Jag är faktiskt ovanligt trött idag. Kanske till och med somnar efter maten eller något ?


godnatt

Min kära syster gjorde nyss lite glass med varma bär till mig, muuuums det var gott! hihi. Jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll faktikst, så ska gå och göra mig i ordning nu. Tjingeling people.


me and Karin - du är otrolig

Min lilla gosefia!


en aktiv träning

 I dag efter skolan gick jag till coop och skulle köpa någon mellis eftersom jag hade en tre timmars träning framför mig. Det kändes ganska trist att gå och köpa det själv, men sedan ropade Jennifer och Veronica efter mig. Haha vilket sammanträffande, de skulle också till coop och sedan till träningen. Eftersom det var frivillig träning idag var inte alls många där. Haha det var till en början bara jag, Felicia, Veronica och Jennifer, men sista halvtimmen kom Mickan och Linnea ocskå. Men det var skönt att vara så få där, så fick man styra över musiken och sånt själv liksom .. hehe. Det var iaf en superduper kul träning idag. Vet inte om det var så seriöst alltid men, kul hade vi.
Har nyss ätit middag och nu ska jag ta mig en dusch. Vi hörs, chiao!



Det fick bli en bild på mig, Jempan och Veris från i sommras ;)
Tänk att vi bara känt varandra i typ ett halv år, med tanke på hur mycket underbara minnen vi har! I LOVE YOU DARLINGS

tankar över veckan

Ett tag fick jag in ett flyt i pluggandet. Jag satt och pluggade på det jag redan kunde haha och sedan när det kom till det jag inte kunde blev det att jag gav upp. Orkar faktikst inte plugga ikväll, är för trött för det. Jag känner på mig att det här kommer bli en grym vecka. Vi har inga läxor än så länge vilket vi annars nästan jämt brukar ha över helger, så det är skönt. Sedan känns det inte heller som om vi kommer få några större läxor i veckan, vet inte varför det känns så men det gör det. Eller så är det bara önsketänkande..  Men jag hoppas verkligen på det för jag vill hinna med annat än bara pluggpluggplugg liksom. Varför ska man få hemläxa för ? man är ju i skolan för att lära sig där, sen när man ska hem blir det liksom mer plugg .. det blir som en dubbelskola och ingen fritid. Äh jag har aldrig förstått mig på det där .. Men jag ska göra något bra av denna vecka och vara med kompisar, gå på fullt med träningar(det är frivilligt fyra-sju hela veckan), och bara ha det allmänt kul. Jag och Erica måste bli bättre på att ses också. Det blir mest på helgerna att vi ses för att man inte har så mycket tid i veckorna.
Oj inlägget blev längre än vad jag trodde, tänkte först bara skriva godnatt eller något i den stilen, men det var skönt att skriva av mig lite. Det blev det längsta inlägget i denna blogg haha, jag håller mig mest till bilder, det är roligast.  Men nu ska jag börja tänka på refrengen och plocka i ordning alla mina läxpapper och hoppa i säng.
I hope you have a nice week people!


ska plugga nu ..

Det blev ett bad istället för en dusch. Det var mycket avslappnande att krypa ner i ett alldeles varmt skumbad, och Elsa (katten) som sällskap sittandes på handfatet. Imorgon ska jag och Felicia åka direkt efter plugget till dansen. Man får vara där om man vill från fyra-sju. Om vi är duktiga är vi det, det blir en regäl träning i sånnafall! Det blev ett kort inlägg, men jag måste faktiskt kila och göra so läxan nu om det ska bli något MVG resultat på förhöret imorgon haha!*ler*



Dagens köp

Hallå där. Kom hem från dansen för inte så länge sedan. Idag blev det ju shopping med Lollo i Vällgingby. Jag köpte ett linne, två tröjor och ett par örhängen. Blev faktikst ganska nöjd över köpen.
Snart ska vi käka middag och efter det blir det lite småplugg sådär. Jag var ju inte i skolan på hela förra veckan så jag gjorde inte so förhöret som de andra i klassen gjorde. Jag hoppas det kommer gå bra på det .. Nu ska jag studsa in i dushen i väntan på att maten ska bli klar.
Ha en fortsatt bra kväll!

långarmad lila tröja i spets, blått långt linne, t-shirt i randigt och ett par lila örhängen blev dagens köp.

det blir Lollo och Vällingby idag

Vaknade för en liten stund sen. Kände att jag var tvungen att gå upp nu eftersom jag ska möta Lollo klockan ett i vällingby. Jag kollade ut några saker där igår som jag ska köpa. Jag gick runt hela tiden och klagade över att jag inte hade pengar, men hur glömsk får man vara? jag stoppade ju ner bankomat kortet precis innan jag gick hemifrån. Aja whatever,jag hade endå inte tid och ork att gå ut från provrummet och hämta rätt storlek i koftan. Det var en marinblå-blommig-spets kofta/jacka eller vad man ska säga, och ett par blåa shinos med resår nertill. Det där med shinos är egentligen inte riktigt min grej, men jag tänkte att det vore skönt att bara dra på sig de på sommaren liksom.
Nu ska jag gå och göra i ordning frukost/lunch.


 
Bild på mig och Lollo från sexan. åååh, spola tillbaka tiden tack!!!

be afraid of your friends, they don´t grow on trees ...

       


smoooooothie!!!

Till en början var jag en viss del negativ till att bara vara hemma ikväll. Men sedan insåg jag att det faktiskt var ganska skönt att bara vara en tid för mig själv. Glass med hallon eller milshake börjar bli rätt uttjatat för min del, så jag slog till med en smoothie. Vanilj youghurt, banan och bär var det enda som behövdes och endå blev den så god! Nu sitter jag i soffan och dricker smoothie, smsar med bebisen Erica och bara tar det lugnt. Har även målat färdigt naglarna nyss, det blev rosa. Det skulle sitta passande med ett varmt skumbad nu också, när jag endå är i svängarna. Får se om jag gör det. Lägger in lite bilder på min alldeles egna hemlagda smoothie, haha!
                                                                                                                             


 


I feeling sad

   

En dag med flicksen <3

Idag har jag ägnat mig åt mina små sötnosar Jennifer, Lovisa och Veronica. Vi åt till en början lunch i vbyhus och sedan gick vi runt lite på affärer. Haha vi fastnade i hissen på Mcdonald ,vilket inte är ovanligt att man gör, men jag och Lovisa fick typ damp seriöst haha! Dagen var i stort sätt uppbyggd på massor av skratt, vilket heller inte är ovanligt när man är med dessa. Vi hade tänkt knäppa lite bilder idag också, men batterierna till min kamera dog så det blev inga. Det var ju synd, I ochfösej fick jag en oerhört snygg bild på Jennifer när hon satt och åt! *ler* 
Have a nice night people

   

trist väder idag

Tog just sista tuggan på frukostmackan. Jag ska nog sluta sega och börja göra mig klar nu. Jag har en känsla av att Jennifer kommer ringa snart. Hon sa att de skulle åka hem runt halv ett, men jag har svårt att tro att det är speciellt mysigt att gå runt i stan i dett väder. Kanske tycker dem det haha men vi får väl se. Jag är iarlafall nöjd över mitt beslut- att jag inte följde med. Visst, det hade varit kul att träffa dem, men jag träffar de ju endå senare.
Have a nice day/ Della

Hejdå till vintern- välkommen våren!

Live the day as it were the last!


... miss the old days ...


Maria och Della - Me love you

morgontrött

Det blev inget stan för mig imorse. Jag sa ju det, jag var för trött. Haha seriöst skulle det vara hur jobbigt som helst att gå upp halv åtta på en lördag! Menmen, Jennifer skulle ringa mig när de kom hem och så skulle vi träffas då. Undra sa flundra vad vi ska hitta på idag ? på sätt och vis känner jag för att vara ute idag.. eftersom jag inte varit det på en vecka nu. Men nejtack till dagens väder.. :/ Regn och rusk! Föresten var vädret en del av min mardröm. Jag drömde att mitt hus låg på vattnet och en dag sjönk huset, vattnet slog sig mot glasrutorna och sedan slog de in i huset. Vilken panik jag fick! Det var faktikst riktigt obehagligt, sen vaknade jag av att jag skrek... *intresseklubben anmäler*


Åh, härligaste dagen ever!  Det där gör vi om i sommar , ellerhur Jempan?;)

Ett tidigt godnatt

Eftersom jag ska upp runt klockan halv åtta imorgon bitti kanske jag borde gå och lägga mig nu. Ska nämligen träffa Jennifer och Karin klockan halv nio i spånga imorgon för att åka in till stan. Om vi åker in tidigt slipper vi  gå omkring och trängas med alla människor, plus att dagen känns längre ju tidigare man kommer iväg. Så det muntrar upp en. Ska skala en saftig mandarin nu innan jag borstar tänderna. Sedan ska jag gosa ner mig under täcket bredvid Elsa(katten) och sova! Det ska bli så skönt så skönt. Jag är faktiskt väldigt trött efter en lång dag-kväll med Erica.Haha hon tar på mina energier , hehe gullis <3
Godnatt people
   

<3

Så som ni ställer upp för mig, kommer jag alltid att ställa upp för er!
I love you


syskon och jag

kämparglöd

Sitter och spelar datorspel med Erica , nördar som vi är! HAHA nöff. Erica håller på att somna på min axel och jag håller på att tappa ner datorn från knät. Är alltså med andra ord väldigt trötta. Erica väntar på att hennes kära mor ska komma och hämta henne. Och då blir jag av med henne.. haha nej skämta! vi har fan haft det skit kul ikväll ;D jag hade inte tänkt skriva ett så långt inlägg, men jag kan beskriva kvällen med ett par ord: Kämparglöd, envishet, trötter och asgarv!
 

ALLTID BÄST MED DIG, OAVSETT ÅRSTIDEN!


 


 


Tomater är röda, gurkor är gröna ..

Nu har svettis bästisarna förenats. Vadå svettisbästisar? tänker ni säkert nu .. jo vi tränade som fan förra sommaren! vi var hur hurtiga som helst och var ute och sprang varje dag klockan sju på morgonen i en längre period. När vi hade sprungit en långlång sträcka spurtade vi alltid sista biten och slängde oss på en äng. Där gjorde vi plankan, armhävningar, situp och allt möjligt. Ojojoj säger jag bara,sån bra kondition har vi nog aldrig haft förut, ellerhur Erica ?
Men nu lämnar vi det.. Nu sitter vi och äter godis , eller jag gör det medans Erica har någon slags dansuppvinsing i mitt vardagssrum , eller ska man kalla det dans (?) Förutom det planerar vi lite för ikväll... har inga större planer ännu. menmen.. ska kila nu. Ciao!!

svettisbästisen Erica *smile*

kort och hastat

I väntan på att min kära vän Erica ska komma ska jag ta ett varmt skumbad. Det tycker jag gott och väl att jag förtjänar *ler*.  När Erica kommer får vi se vad vi hittar på, men det brukar alltid bli något roligt. Vattnet håller på att rinna över nu, måste därför kila! tjingeling i stugan.



13.37

''The life is what you make it ''


Trött på kalla Sverige

Vill tillbaka till Grekland nu, eller iarlafall utomlands. Har tröttnat på kalla trista Sverige. Det är grått och fult och man blir dödssjuk för att det är så pass kallt :/ Så fort man går ut måste man tänka vad man ska ha för halsduk, mössa och vantar osv för att inte frysa(vilket man gör endå). Tänk att vara utomlands och bara kunna gå runt i bikini dag som kväll och inte bry sig det minsta lilla om vad man har på sig. Jag hoppas iallafall på att vintern försvinner så snart som möjligt!


Inga ord kan förklara hur mycket jag vill tillbaka!

fredag

Så! nu sitter jag här med min efterlängtade frukost ;D Det blev en varm toast och ett glas med varm oboy, mumsigt är det! Just nu känns allt så skönt. Det är ingen läxa som ska göras, det finns ingen tid att passa, jag är nästan frisk och det är helg! Kan det bli bättre? :D Haha den här helgen blir nog inte så märkvärdig eftersom jag redan varit ledig i sju dagar. Det enda som är skillnaden är att alla andra också är lediga, och då blir man ju heller inte så ensam, så det e ju bra haha! ;D  Medan jag väntar på att oboyen ska bli lite svalare ska jag gå och hämta mig ett par sockor som mamsen har stickat. Take care/ D

Morgontankar ..

Vaknade en hyffsad tid idag. Annars brukar jag sova mycket längre än såhär när jag har möjligheten. Ibland blir jag typ sur på mig själv när jag sover för länge, eftersom man sover bort en hel tredjedel av sitt liv! okej, sova bör man annars
dör man :p men man behöver ju kanske inte överdriva och gå upp typ två varje dag. Aja intressanta tankar haha! men sånna tankar har väl alla haft någongång? Btw, nu säger magen att den är hungrig så nu måste jag nog gå och fixa lite frukost åt den. Jag slänger utan tvekan in fler inlägg under dagen. Haha det är bara matilda som vet om min blogg än så länge ;) :S kanske borde dela med mig länken eller vad tycker ni ;)? haha! Men nu kurrar magen! Hej så länge


Till detta inlägg blev det en bild på ursöta matilda! Jag saknar dig , </3

kan inte sova!

Herregud! hur mycket jag än försöker så kan jag bara inte somna. Bestämde mig för en och en halv timme sen att jag skulle sova, men vad ska man göra om det inte går haha. Aja, jag har svårt att tro att det skulle bli lättare att sova när jag har datorn i knät, så det är nog bäst att jag stänger av den nu. Jag ska iarlafall inte till skolan imorgon, är för seg för det. Jag har fortfarande strul med halsen så då är det bättre att ha ännu en vilodag kan man ju tycka. Nu fick jag ett sms från Erica. Pussen/ D



kunde inte låta bli att slänga in den här ursöta bilden från nyår ;D

I miss summer! <3

   
  
   

planer inför helgen

Jag hatar verkligen att vara sjuk! Visst kan det vara skönt att vara ledig från skolan, men samtidigt är det hur långtråkigt som helst att bara sitta hemma och inte göra ett shit. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk tills imorgon så inte min helg sabbas! Men om jag blir frisk till helgen har jag allt mina planer. Imorgon ska jag nog träffa sötnosen Erica, det var grymt länge sedan. Eller om jag tänker efter var det bara någon vecka sen sådära, eller (?) btw, på lördag ska jag ägna dagen åt jennifer och så får vi väl se vad vi hiitar på. På söndag blir det träning, vilket ska bli skönt. Då får jag även träffa alla sötnosar från dansen som en del var riktigt länge sen, så det ska bli skoj! Jag har inte tränat sen jullovet började, jag har bara gått runt och latat mig. Fy skäms! haha, aja men på söndag gäller det iaf ;)
Nu ska jag ta mig en kopp te och ringa Felicia<3


nyår 08-09! love you bästevän  
Ett stort tack till bästevän som alltid finns där!

                                     


nystartad blogg

hallå i stugan! efter en rastslös hemma dag fick jag plötsligt för mig att skaffa en blogg. har alltid tyckt det varit kul att läsa andras bloggar ,men har inte haft tid och ork att fixa en själv. men nu ska jag försöka mig på det här minsann, hehe! take care/ D


RSS 2.0