men inte nu längre!

  

Fet ångest!

 

You go girl!

På fredag drar jag och flicksen till Falun på tävling. 
  Det ska bli så grymt roligt!

Jag Felicia Jennifer Frida Veronica

TAAAAAAAAACK FELICIA!!!!! <3

  


Fantastisk är ordet!


<3

Nu är jag hemma hos min älsklings Erica *host* ovanligt. Vi är rätt trötta så det blir nog en tidig läggdags idag må jag tro. Jag hade faktiskt bara tänkt göra detta till ett kort inlägg, och vara lite social mot Erica nu. Ciao Della!

You make my day baby!

Bilduppdatering från picknicken med Alvis <3












Mitt efterlängtade lov imorgon!

Idag har min projectgrupp som sagt varit och redigerat vår reklamfilm. Det var rätt soft faktiskt, eftersom man slapp skolan. Nu sitter jag hemma och väntar på att Felicia ska svara på mobilen. Om hon gör det ska jag förhoppningsvis träffa henne. Ikväll blir det till att träna. Sista träningen före Faluns tävlingen, nu är det bara till att peppa! Till inlägget slänger jag in en bild på mig och min kära Madeleine från midsommar 08.



just nu skulle det sitta finfint med ett saftigt äpple!

                    

ciao, della!

Haha det där om att jag ska sluta blogga, kanske var det tråkigaste april skämtet jag någonsin dragit :p haha! Btw, kom precis hem från en två timmars träning. Ohej o hå vad slitigt det var. Jag antar att det blir en tidig läggdags ikväll. Imorgon börjar jag klockan åtta istället för halv nio, suck -_- Min projectgrupp ska nämligen iväg någonstans och redigera vår reklamfilm .. seeeedan på eftermiddagen, kom jag på nu .. ska man lämna in en analys av en text. Uppsi daysi :/ aja, det går nog att fixa ihop något ska ni se. Godnatt allesammans, ciao, Della!

Lite thaii massage skulle inte sitta fel, med tanke på hur stel jag är i kroppen.

-_-

Jo hörni, det är nämligen på det viset att jag ska sluta blogga.

Najs weather!

Vilket underbart härligt väder det är idag! Det är ju 1 april idag också, så nu håller nog vädret i sig sommarn ut, (I hope). På tal om 1 april .. har ni råkat ut för några april skämt än så länge ? Visst, jag har åkt på några skämt .. typ som att '' du, det brinner i syslöjdsalen, spring ut genast'' och ''ehmn .. jag ska nog sluta i gruppen, det är så tråkigt jämt'' haha. Men det har inte varit några regäla skämt inte, vilket tillhör. Aja, slutpratat om det där nu. Påtal om värdet har jag lust att gå ut och sätta mig på en filt på gräsmattan och bara njuta av solen. Det vore verkligen hur härligt som helst. Men det kanske är att ta i, så varmt är det ju faktiskt inte ännu. Det kommer ju så småningom :) ''den som väntar på något gott väntar aldrig för länge''. And you name it.


Min alldeles för härliga Louise och jag sommaren 08.

RSS 2.0