Godnatt

Imorgon är det redan onsdag, shites pomfrittes vad veckorna går fort! det är bara tre dagar kvar till lov. Mitt efterlängtade lov, förstå vad härligt det kommer bli med lite ledighet. Igentligen borde jag inte sitta här just nu. Jag höll på att ladda ner musik i ipoden så blev det att jag satt kvar ett tag. Jag måste nog gå och lägga mig nu om jag ska orka upp imorgon bitti. Imorse var jag mer än bara trött. Godnatt på mina fyrtiotvå läsare, haha.
(till kvällens inlägg bjuds det på en bild på min ursöta misse)


värme!


Våååååår, med ett stort V

Våren börjar rulla in, sakta men säkert. Enligt mig är våren en underbar årstid. Det är varken kallt eller varmt, utan det är alldeles lagom. Känslan av att dra på sig vår jackan och skorna, och skita fullständigt i vinterkläderna är ju bara för härligt. Jag bara måste säga att jag älskar våren!


yeye

Idag har det varit en otroligt skön dag. Den började 08.30 med filmning, fortsatte med filmning och avslutades 11.30 med filming. Alltså filmning hela dagen, sjukt najs. Nu sitter jag hemma med nudelsoppan i högsta hugg och väntar på Felicia :) .. som slutar halv fyra :/


Thats nice!


Familjen- kom säger dom


Det är du som får mig att le


D & E


:)

Idag har jag varit med Alva och shoppat hela dagen. Det blev ett par leggins bara för min del, menmen:) Sedan åt vi fika också, (endast för 1 krona) det var ju billigt, plus att det räckte länge, visst Alva ;)? på tal om ... hmm, låt se, ingenting(?) så kommer denna vecka vara något otroligt slapp! Vi ska göra någon slags reklamfilm med våra projectgrupper. Äntligen kommer jag ha all tid i världen för annat än bara plugg plugg och åter igen plugg, woho! Idag efter träningen tog jag och Linnea en promenad hem över ängarna och snacka lite skit :). Det var riktigt uppfriskande faktiskt. Nu för tiden är jag allt förutom lat känns det som, jag går mycket hellre än att åka buss. Jag har faktiskt börjat bli lite åksjuk .. och sedan uppskattar jag vädret mycket också. På vintern skiter jag i vilket, då är det bussen som gäller!!! Nu måste jag ta tag i mitt rum känner jag, det ser ut som en rövarkula!


Vad sägs som lite sommar ?

vackra syster <3


A <3 D

Nu är jag hemma från att haft en fullständigt rolig dag med flicksen, Jennifer och Lovisa. Kvällen spenderas med min tös Alva :) vi ska förmodligen gå på bio eller något sådant mys, see you!


This is my new ipod

           

09/03/28 - 09.37


Imorse vaknade jag redan klockan 8.00, och for upp ur sängen med en jädra fart. Jag var inte trött helt ekelt. Dessutom är det de bästa som finns att gå upp tidigt en lördag, då går inte hela dagen bort på att sova. Idag vet jag inte på pricken vad som händer, jag ringer väl någon eller så blir bara en soft hemma-lördag. Nu sitter jag i soffan i väntan på att syster ska baka klart våra sconse (stavas det så?) whatever :P men nu ska jag iaf kila, ciao Della!



Baaabyboo


jag hoppas du förstår hur mycket du betyder för mig, bästevän!

MAJSIGT


min och veronicas melon- och mango drink i Thailand 09

på tal om inget

Imorgon blir det till att träffa Svettisbästis och dra och shoppa, tjohej!!


amazing!


linnea och jag -sommaren 08


today thursday, tomorrow friiiiiiiidaay!

Hello you! sitter just nu nergosad i min nybäddade säng. Stannade hemma från skolan idag eftersom huvudvärken har tagit över i några dagar nu och jag har känt mig allmänt hängig. Men imorgon går jag nog till skolan. Det är två ångest prov som väntar .. no prov och matte prov, skojsigt ...  eller inte. Jag ska nog sätta igång och plugga lite nu, känner att det behövs. Ha det gött, ciao Della!


idag onsdag, imorgon torsdag, och snart freeeeeeeedag!

Nu är jag hemma från en två timmars träning, pusta ut! Har huvudvärk så det ryker om det ... hoppas den släpper. Slutpratat om det nu .. Jag längtar grovt mycket till helgen!!! fullt med planer. See you guys.

  Jag och Daniella - saknade tider.
längtar tills nästa helg då vi förmodligen ses.

Snart är det påsklov, ooohh yeaaah!


-_-

.. det gör ont av att veta att inget någonsin kommer bli som förr


tvy

Jag måste tyvärr tvinga mig själv att plugga no .. jag fattar verkligen nada.

vårprat

Hallå där bloggen! Jag kom precis hem från skolan, slutade ju tolv idag. Jag tog en promenad hem, vilket jag gör ganska ofta nuförtiden. Ibland är det skönt att bara gå för sig själv och inte tänka på någonting alls. I love it! Det enda som fattas är ju våren. Visst sticker solen fram litegrann, men snön hör liksom inte till. Bort med den med detsamma! I söndags var det vår så det bara small om det, men vad nu ? jag hoppas iallafall att den kommer snart. Jag saknar våren 2008 med Ida och Rebecca oerhört mycket!



 Jag kommer sakna dig Rebec snuttis, nu när du far iväg till Thailand in three weeks!!!

Med denna ursöta bild säger jag godnatt


skoltjat

Hello guys! pluggar engelska förtillfället.. skojsigt , or not. Imorgon blir det en slappdag, börjar nio och slutar tolv. Men när jag kommer hem från skolan blir det andra bullar ... då är det plugg inför no och matte provet som gäller. Fick föresten mina omdömen idag. De såg rätt najs ut faktikst. Hade ett enda G, och resten VG och MVG. Mitt G var i engelska, så ni får väl hälsa mig lycka till nu när jag ska göra min engelska artikel. hehe ler. Ska kila nu och äta min systers efterlängtade wook ;D 

jag (ingen bra kvalitet, whatever)

ME LOVE YOU SIS <3



söndag morgon 10.45

Har inte skrivit något på hela helgen, har varken haft haft tid eller ork. Gårdagen tillbringades iallafall med sötisarna Karin Jennifer Lisa och Veronica. Idag när vi vaknade hade alla en jävla massa eld i baken, haha alla flög upp ur sängen redan klockan åtta. Runt halv tio tog jag en promenad hem, vilket var fantastiskt skönt. Jag bara älskar våren! Idag skulle jag egentligen ha varit med min efterlängtade Maria, men planerna blev inte riktigt som planerat. Hon hade massor annat att göra, så idag blir det nog till att ta det lugnt för min del. Nu är jag precis färdig med min fruktsmoothie, vilken kommer bli islurpad inom några sekunder.


<3

Underbar, fantastisk och unik är vad du är!


hääääärligt

   

rubrik hit, rubrik dit

I väntan på att min käre vän Erica ska komma hem till mig, äter jag en banan och pluggar. Eller , jag ska plugga med andra ord .. iallafall försöka. Vi fick gå tidigare från skolan idag eftersom vår spanska lärare var pappa ledig, jag blev såklart jätte glad .. men är han tvungen att skicka med oss läxor eller ? :/ aja .. det är väl bara att bita ihop och göra dem. Det kan inte vara så svårt, det är bara några sidor i övningsboken som ska göras. Föresten, jag pratade nyss med Felicia i telefon, hon hade haft nationella prov i engelska och fick MVG på det. Grym du är tjejen, grattis! :)<3


sb

Det blir ingen träning för min del idag, känner att jag är alldeles för stel för det. Istället blir det nog att träffa Erica , min så kallade svettisbästis ;) vi ska bara ta det lugnt hemma hos någon tror jag. Det blir troligtvis hos henne tror jag eftersom hon flyttat och att jag så gärna vill se hennes nya lägenhet :) see you guys !!


Flashbacks - i miss that day <3















otur som sedan övergick till tur

I fredags var det ju fredag den trettonde. Jag brukar aldrig ha speciellt otur på den dagen, men den här fredagen hade jag det. Jag och Alva satt just och sa att vi inte hade haft otur på hela dagen, strax efter det ramlar jag och skadar svanskotan. Vet egentligen inte vilka ord jag skulle kunna använda mig av för att beskriva hur ont det gjorde .. fy helvete. Efter det gick jag till skolsyster och hon oroade mig med att säga att den kanske var bruten.. och att det isf skulle ta några veckor att läka. Bruten tror jag knappast att den är, men stukad kanske .. om man nu kan stuka en svanskota? jo det kan man säkert. Det som oroade mig mest när detta hände, var att jag skulle ha tävling dagen efter (lördagen). Jag var säker på att jag inte skulle kunna vara med .. men trots all smärta var jag med endå. Tigerbalsam var som min drog hela tävlingen. Det hjälpte lite , men bara för stunden. När jag var inne på dansgolvet kopplade jag bort smärtan, men när jag kom ut därifrån var jag som förlamad varje gång. Tävlingen gick som oväntat väldigt bra!! Jag och Felicia kom 3a av 24 i par, i grupp kom vi 8a av 21 ( det var första tävlingen i grupp, så är rätt nöjd med det) och i singel kom jag 12a av 67.  Haha kanske inte så intressant för alla att veta, men endå.


Jennifer Veronica och Jag

.

varför ska min blogg vara så hopplös ? allt blir så fult .. nu får jag ha den design jag har :S

Vill tillbaka till värmen!

Är redan trött på det här usla vädret, snöslask och kallt .. kan det inte bara bli sommar ? det känns som om denna vinter har varat längre än förr .. pust, den tar aldrig slut. Just nu vill jag bara tillbaka till Thailand! Med tanke på att ligga där på stranden i en 40 graders värme och gå och svalka sig i det klarblå vattnet får mig att vilja ännu mer. Men hur som helst var det underbart när jag väl var där, det är nog så man får tänka :) värmen kommer ju så småningom till Sverige också , men när ?!?!?! thats the secret you never know!!!


 


''en sån''

En sån som alltid ställer upp, en sån som förstår ditt förflutna, en sån som alltid är sig själv, en sån som inte snackar skit, en sån som alltid är glad, en sån som aldrig är negativ, en sån som ser upp till dig, en sån som är generös, en sån som alltid finns där, en sån som respekterar dig för den du är, en sån som tar dig före andra, en sån som man alltid har kul med, en sån som alltid ger komplimanger, en sån som aldrig  skiter i dig, en sån som gör livet värt att leva, en sån som Erica Lindberg.

Dagens

   

Ytterligare en skoldag

Nu är det bara två dagar kvar till helgen, shohej säger jag bara! I helgen blir det till att dra till Eskilstuna på tävling, längtar. Det blir första gången med gruppen också, n.a.j.s!
Nu sitter jag med melliset i högsta hugg och pluggar lite engelska. Det är gramatik, så det är inte speciellt svårt. Men för att hålla mig till den säkra sidan är det nog bäst att jag går igenom det iallafall.  Lite senare kommer bästevän Felicia hem till mig, vi ska träna lite tror jag .. och sen ikväll ska vi iväg på ytterligare två träningar. Nämligen discoteknik och aerobics. Yeeeeah! Hoppas jag kan träna bara .. med tanke på att jag vaknade imorse av att det kändes som att jag hade brutit armen. Den var som fastkedjad, gick inte att ta den åt varken höger eller vänster, upp eller ner. Man kan ju fråga sig hur det kommer sig(?) jag kanske sov på något tokigt vis ..
Nu ska jag gå och hämta mig lite saltade jordnötter som jag hittade i skafferiet hehe.
Ciao Della

 

pictures from Thailand 09









Sweet home alebama

Idag var andra dagen i skolan, efter att ha varit i Thailand i två veckor. Det har varit två riktigt härliga veckor, utan något att tänka på, läxor osv. Men nu är jag tillbaka i det gamla , och det är bara att köra hårt. Redan igår fick vi två läxor som måste göras .. känner mig verkligen inte redo. Önskar minst två veckor ledighet till, och sedan är jag nog igång igen. Även fast det var hur kul som helst i Thailand, så känns det endå rätt skönt att vara hemma igen. Hemma till alla kompisar, familjen och träningarna. På tal om träning .. så är det tävling i helgen, och jag känner mig inte i topform om man säger så. Men jag får väl köra hårt i veckan och hoppas på att det går bra i helgen iallafall.
Från ingenstans , men jag känner mig riktigt trött om kvällarna, redan vid sju tiden börjar ögonen slockna på mig. Det är kanske inte så konstigt eftersom tiden ligger sex timmar före i Thailand. Nu är klockan ett på natten i Thailand .. På mornarna är jag hur pigg som helst och studsar upp ur sängen redan klockan sex trots att jag börjar klockan nio. Tusan att klockan bara är sju nu, för mina ögon orkar snart inte hålla sig uppe längre. Jag vill helst av allt bara gå och sova nu , men jag borde nog inte göra det eftersom jag måste försöka vänja mig vid den svenska tiden. Ska iallafall kila nu och packa upp resväskan. Jag ska även ta en look på mina nya kläder och smycken m.m.
Take care! (Ps: ett stort tack till syster Veronica och papi för en fantastisk resa).


hello

Idag har vi suttit i en taxi i flera timmar, pavag till Bankok fran Pataya. Har tankte vi stanna de tva sista natterna, och ge oss in i shopping varlden. Har finns det inga strander och sa .. men som tur ar har vi en pool pa taket pa hotellet. Btw .. det borjar dra ihop sig mot slutet pa denna resa , vilket kanns lite si sadar. Pa satt och vis kanns det skont att komma hem till sitt liksom, men samtidigt har jag angest over att komma ifran friheten till skola skola skola .. Men det blir nog bra ska ni se, hehe. Hoppas ni har det bra dar hemma ( i sno slasket, som det ryktas om)
Ska ga och ata middag nu, Ciao Della!


skriver fran Thailand

Halla dar allihop! Det var ett tag sedan jag skrev har i bloggen nu, vilket beror pa att jag ar i THAILAND! Har har det varit en del regn om man sager sa , men det har samtidigt varit mycket sol. Som idag tex. var det upp till 45 grader. Det kommer kannas konstigt att komma tillbaka till kalla sverige om man sager sa ..
Har ar det valdigt najs for i ovrigt. Sol och bad, god mat, shopping, elefanter, olika oar, thai massage och mycket annat. Jag har inte tid att skriva mycket mer nu eftersom jag sitter inne pa ett internet caf'e, och tiden jag har pa mig att lana datorn ar snart ute. Ha det bra allihop!
I miss some people! Ciao Della

ps. lagger in bilder nar jag kommer hem.




RSS 2.0