hejdååå

Jag trodde inte jag skulle hinna slänga in något inlägg idag, men det gjorde jag visst. Är klar med packningen nu, tror jag iallafall (?) man glömmer ju oftast något .. men men. Om exakt fyra timmar och tio minuter sitter jag på planet påväg till Thailand. Känns lite overkligt på något sätt? resan var liksom inte bestämd sen långt tillbaka, bokade biljetter i tisdags. Jag kommer inte skriva på bloggen på två hela veckor, men vi hörs sen!
Ciao Della! <3

tomorrow can't wait

Imorgon beger jag mig till Thailand .. och det ska bli så fruktansvärt skönt att bara komma bort från allt. Jag är så trött på den här kylan så det finns inte . Resfebern börjar väl komma till rätta också , ..
Jag kanske slänger in ett inlägg imorgon innan jag drar, får se om jag har tid. Ska ju åka och köpa solkräm, myggmedel och sådant tjaffs som behövs . Om jag inte skriver imorgon så får ni ha ett perfa lov, det kommer iaf jag ha! (plus en vecka efter lovet) :D


blev plötsligt sugen på jordgubbar!


alltid lika svårt att komma på en rubrik ..

Har gått runt som en hungrig varg idag i skolan, haha! men ärligt talat, det finns aldrig mat till vår enhet när vi kommer ner till matsalen på fredagar :p fattiglappskola or what(?) Men nu är jag iaf hemma och har ätit lite mellis .. Nu är det stress och panik .. har inte börjat packa än. Måste nog gå och göra det nu .. men frågan är bara hur mycket jag ska ta med mig av allt. Jag antar att det blir grymt med shopping där nere, så ska tänka på att inte packa med allt för mycket. See you later , D


carro lollo della shegofa lovisa mirelle och sandy - skolavslutning 08

fullt upp

Idag har jag haft fullt upp! Tandläkaren, vaccinaton mot gulsot, spånat på vad jag ska ha med mig till Thailand och pluggat .. Nu sitter jag till rätta framför matbordet och ska precis käka middag.
Vi hörs, ciao Della!


D

hur har din dag varit ?

Hallå där! Idag började vi klockan nio och slutade tolv(som vi gör varje onsdag) , så skönt så skönt! Dessutom har vi bara två lektioner denna dag, matte och so. På matten idag gick vi bara igenom proven, så det var skönt. Jag fick föresten G, jag som hade hoppats så mycket på ett VG den här gången haha. Aja bättre G än IG., så kan man ju se det :) På so-n skulle vi fortsätta skriva på våra arbeten, så det var inte heller så ansträngande. Nu har jag bara lite kvar att göra på det, så ska nog jobba klart nu. Vi hörs, Ciao Della!


längtar till på lördag ;D (thailand)

Look in to my eyes, ..


plugg , suck

Tjabba tjena! Det var ett tag sen jag kom hem nu .. tiden rinner bara iväg och jag får inget gjort på engelska läxan. De läxor som ligger framför mig nu är idrott x 2 , engelska x 2 , so, svenska och spanska. Hur ska jag hinna med att göra allt detta på två dagar ? hmm .. det var en bra fråga. Men jag får väl försöka så gott jag kan. Det är bara att jag kämpar mig in i det sista nu, och sedan är det ju en belöning som väntar mig. haha! THAILAND! HERE I COME! najsnajsnajs. Ska kila nu och göra tråkiga engelskan ...
Ciao Della!


Thailand- restaurang Versigo, 240 meter upp i luften under bar himel.


THAILAND PÅ LÖRDAG!!!

  

matsäck

Är alldeles slut .. måste verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag kanske får lov att avbryta plugganden nu och gå och sova så jag är utvilad till imorgon, det blir endå inget gjort nu. Shit!, nu kom jag på att jag måste gå och göra matsäck till imorgon. Vi ska till något muséum typ. Det suger vi börjar en timme tidigare imorgon än vad vi brukar göra annars, men i andra sidan slutar vi ju tolv .. men man lär väl vara hemma runt ett något. Tur att jag kom på matsäcken!! Nu ska jag gå och laga till något.
Ciao Della!


träning

Åt nyss lite lunch-middag, och nu ska jag gå och göra mig i ordning för att dra på träning. Ha det bra allihop.
Ciao Dellis



hello dear!

Jag vaknade för en liten stund sen, jag skulle ha kunnat somna om men jag kände att jag inte riktigt har tid att sova idag. Jag måste plugga,plugga, och plugga :/ och efter det är det träning som gäller. Nu ska jag gå och äta frulle med mamsen <3
Ciao Della!


kan inte sova -.-

Dagens outfit :  grå lång tjocktröja, leggins
Dagens accessoarer : pärl örhängen, armband
Dagens älskling : Erica
Dagens mat : kyckling ris m.m
Dagens frisyr : peruk, haha!
Dagens lektioner : det är helg ffs!
Mitt sista sms i inkorgen, från vem? : Godnatt älsklingen / F bästavän
Dagens smink : vardagligt
Dagens skor : lila klackskor typ
Dagens köp : godis
Dagens saknad: Daniella
Dagens händelse:
haha!


Godnatt ..

 .. mina kära läsare, det blir en tidig läggdags!

Älskling,

baby, raring, gullefjun, sötis, gumman, tuffing, soulmate och min svettisbästis, .. jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dig för allt du gjort för mig. Alla våra minnen är oslagbara hjärtat, varje liten sekund är speciell. Jag är så oerhört stolt över att ha dig som vän.
Ett år med dig, ett alldeles perfekt år!


*

tjugofyra dagar med bloggen idag, haha det känns som längre ..

Are we human- or are we dancer


Tja!

Denna dag har jag ägnat mig åt min lilla Erica <3 Vi har det som vanligt bäst tillsammans! Mycket skratt och så .. haha vad pinsamma vi var idag , ellerhur Erica? ;) nej, ska inte ta det nu.
Åhnej åhnej imorgon är det ångestsöndag :/ menmen,,, hoppas denna vecka går fort och att jag hinner med att göra alla läxor som ska vara inne nu innan lovet, tveksamt om jag hinner. Men jag får försöka så gott jag kan. Ska kila nu, 
Ciao Della!



I love you


D

   

gammal... men väcker otroligt starka minnen ,


<3

Godmorgon people! sovit gott ?! det har iaf jag gjort ;) Idag ska jag ju träffa Erica. Det kommer säkert bli att vi ses runt tre eller något, så lata som vi är haha. Nejdå, men runt ett kanske det blir eller något, .. Undra sa flundra vad vi hittar på idag? Som planerat ska vi köpa ätbara hjärtan och marabou choklad, *ler*. Men vi kan ju inte bara sitta och äta det hela dagen,så något måste vi komma på. Men det blir alltid att man gör något roligt med Erica, så det är jag inte orlig för. Vad ska ni andra göra idag ? Ska kila nu,  ciao Della!

Glad alla<3dag
föresten, :)


dröm vackra drömmar

Godnatt allihop. Hade tänkt krypa ner i sängeN nu, eller snart. Måste först gå och göra mig i ordning.. fy jag orkar inte, är fruktansvärt trött. Aja, är tvungen.
/ D


Denna bild piggnar upp mig!

this is what I want :


:)


Jäklar vilken träningsverk jag har. Jag kände nyss att hela kroppen bara värkte till, haha fick bara för mig att säga det. Vill inte att denna fredag ska övergå till lördag .. för då går lördagen som vanligt jätte snabbt och sedan är det söndag. Den trista dagen då det är massa plugg att tänka på .. Nejnej det orkar jag inte med. Fast iochförsig är det en efterlängtad träning som är då, :) hoppas bara att Felicia kommer då, den stackaren som sträckte hela benet förra träningen. En posetiv sak med söndag, är att det bara är fem dagar kvar till lovet då! yeeeeeeeaaay! :)
Ciao / D


,

Du har rätt, allt vore så mycket enklare om man slapp tänka ..

Fruktsallad är kvällens höjdpunkt


Underbara vår ..

 

Tjabba!

Idag har jag varit med Lisa och Jennifer. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket mer än att tagit det lungt och så. Vi bakade en kladdkaka som först såg väldigt motbjudande ut, men den var faktikst super god. Sedan följde vi med Jennifer till sumpan, hon skulle ta navelpiercing. Det blev nog jätte fint, fick inte se eftersom hon hade plåster över. Imorgon är det alla<3 dag, och den firas med Erica, min så kallade svettisbästis haha! Vet egentligen inte om jag tycker det är så speciellt med den dagen, den är ju i princip som vilken annan dag som helst. Men man kan ju lodsas lite haha. Ska nog bädda ner mig i soffan nu och vila lite, mår super illa :/
Ciao Della!


                                        

.

Det finns ingen innebörd i ordet ''föralltid'' ..


Jag saknar dig </3

Ett stort FAAAAAAAAAAN!!

 

...

Skoldagen gick fruktansvärt lååååååångsaaamt idag! :/ menmen. Kom nyss hem från att ha varit ett slag med Mirelle och Alvis. Nu ska jag värma en pernpizza som jag ska smaska i mig medan jag gör den så inte efterlängtade so läxan. Seriöst, vad tråkigt! vill bara bli av med allt pluggande. Snart är det ju lov, så en vecka till .. det är inte alls mycket. Fast iförsej är det den vecka då alla läxor ska in, usch får magsår när jag tänker på det haha. Om mina och Ericas planer går igenom, kommer detta bli det absolut bästaste lovet ever!!!!
pussen / D


to me you are perfect, best friend!

  
    
 
     


Jag drömmer mig bort ...

 
 


Hallå

... i stugan! Idag har det varit hur lugnt som helst. Vår klass var den enda på enheten och vi har typ inte gjort ett dugg .. Fast det kändes ganska onödigt att ens komma idag, men aja nu är jag iaf hemma. Skönt att no uppsatsen ärinlämnad nu också, så slipper jag tänka mer på det. Nu är det so-n som står på tur :// suck .. Yeeeay, Ikväll blir det två och en halvtimme träning,:) Först är det disco tekniken sen blir aerobics ;D Skönt med en så lång träning såhär mitt i veckan, då man kan släppa allting och bara ha kul. Nu ska jag nog koncentrera mig på att äta upp min nudelsoppa, hehe. Det blev en annan smak idag, vilken vet jag inte men den var godare än vanligt. Haha intresse klubben antecknar eller vadå ? Aja, ha en fortsatt bra eftermiddag.
Ciao Della!



ja, vad ska man säga

Kom just hem från skolan. Trodde jag var fri från pluggandet idag, men så fick jag veta av min lärare att jag hade gjort fel på en uppgift som jag måste göra om :/ aja , det är bara att bita ihop. Om en och en halv vecka är det iallafall lov, det ska bli hur skönt som helst. Jag längtar verkligen!! Det första jag längtar till nu är ju såklart helgen, därefter lovet och sedan tävlingen i kungsör! Det ska bli så grymt kul , vi kommer äga tjejer;)
Ciao Della!



"@$€3

Gick in på datorn för att kolla sl, så jag passade på att slänga in ett inlägg. Godmorgon allihop, .. jag är hur trött som helst ;/
/ D

Godnatt, sov gott

Tjabba tjena! Kom hem från träningen för en liten stund sen, höll jag på att säga (jag sa det) men det var över två timmar sen nu, tiden rann bara iväg .. Nu ska jag hoppa in i duschen och så hoppas jag på att det blir en tidig läggdags, uber trött ... Godnatt !
/ D


äntligen klar med rymden uppsatsen!!

give it to me baby,


kort

Kom hem från skolan nyss, nu är det mellis, snart blir det plugg och sedan blir det träning! Måste kila nu, take care!
/ Daniella


stryker läxan

Det blev en stenhård träning idag, är helt slut nu .. Tänkte strunta i läxan ikväll och lyxa till det lite istället. Glass med varma hallon och ett varmt bad får det lov att bli. Läxan får göras imorgon innan träningen. Godnatt allesammans.

/ Daniella


ge mig tävling nu!


najs!!


söndag

Vaknade runt halv tio imorse och hade stor ångest över att det är söndag idag! Helgerna går som rinnande vatten, tyvärr. Idag blir det att träffa Felicia Veronica Jennifer och Frida. Mamsen ska sy klart våra gruppkläder :) Senare ikväll blir det träning och efter det är det en så inte efterlängtad läxa som väntar :/ 
Chiao Della! 


hos Veronica

Jag har ägnat denna dag åt min underbara Veronica! Vi köpte as mycket frukt idag till lunch, från melon till bananer. Det var hur gott och mättande som helst. Nu sitter jag hemma hos Veronica uppe vid datorn medan hon käkar, och snart kommer mamsen och hämtar mig. Ska kila nu, Chiao Della!


Det fick lov att bli en bild på mig och Veris från i somras <3


.

Nu har jag just ätit frukost, det blev mackor med keso och tomat hehe. Nu ska jag gå och göra mig i ordning för att träffa Veronica.
See you / D

Jag drömmer om en liten apa ..


vill ha vår ..

Hallå där! Igår blev hur trevligt som helst med flicksen!! Karin vann bowlingen överlägset, grymt där tjejen ;)
Idag vaknade jag av att jag hade ont i halsen, fan säger jag bara :/ Det beror på det här skit vädret som är .. det läcker ju  in slask i skorna och grejer. Jag vill bara att det ska bli vår ... slippa ha på sig en tjock jacka som bara är i vägen när man går i affärer, slippa tänka på halsduk, mössa och vantar så fort man ska ut och slippa vakna med en jävla ångest!! Men aja, man får väl se det såhär .. veckan gick hur sakta som helst och det kändes aldrig som att helgen skulle komma, det känns heller inte som att våren kommer att komma .. men så småning om gör den ju det. Lite tålamod bara ..
Tjingeling / D


I miss you, allra bästa vän!!!

  

-

jag längtar efter något, men jag vet inte vad ...

Give me a break ..


dagens

Matte provet gick sådär idag, gjorde liksom flera tabbar. Men orkar inte tänka mer på det nu, för nu är det heeeeeelg! Min efterlängtade helg som jag aldrig trodde skulle komma är här! haha, den här veckan har seriöst gått sjukt sakta. Hoppas helgen kommer gå lika sakta. Idag blir det att ta det lugnt hemma eftersom jag är så otroligt trött, och ikväll blir det att träffa flicksen. Nu ska jag gosa med min underbara katt, *ler*
Chiao Della!

 
 


 


.

pluggar matte ... har prov imorgon. Vi får väl se hur det går med det , hmm ...

deppig dag

Jag kom alldeles nyss hem från skolan. Dagen har varit grymt lååååång idag , fy vad tråkig den har varit. Och den blev ju knappast bättre av att ha ett muntligt spanska prov .. som gick sämst :/ Imorgon är det iallafall fredag, hur skönt som helst. Då blir det lir det boooowling med chixen! :)
Ska äta mellis nu .. Chiao Della


-

Har haft fullt upp idag, massor med plugg och snart blir det träning ...




läggdags

Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig super tidigt ikväll eftersom jag är så otroligt trött på morgonen ... Ska se om jag klarar av att hoppa i säng redan nu klockan åtta (a)
Godnatt allihoppa / D


ångest

Idag blir det att plugga engelska och matte .. åh så kul, mina favorit ämnen, ''verkligen'' ;/ Aja, ibland är det bara att svälja och bita i hopp. Ångest över att det bara är tisdag idag .. suck, jag vill bara ha helg nu nu nu! Men man får väl försöka se det posetivt, helgen kommer ju så småningom . På fredag blir det discobowling med flicksen, shohej!!!
Chiao Della <3


Lisa Veronica Lovisa Jennifer och Karin - ni gör min dag brudar!

so fetch


SUMMER TIME


Lollo & Della

måndag

Goddag bloggen. Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Skoldagen gick välditgt fort, det kändes som jag just hade kommit när jag skulle hem, så det var ju skönt. Det kan bero på att vi hade väldigt sköna lektioner idag. 
Nu äter jag mellis och kollar på Beck, skarpt läge. Den är grymt spännande, även fast jag redan sagt den ett flertal gånger *ler*. Idag blir det att ta det lungt och ikväll blir det träning.
See you later / D


En fullsmockad dag

Idag har jag haft fullt upp. Dagen tillbringade jag med Erica. Vi hade till en början bara en hemma dag men sedan åkte vi och shoppade lite. Vid fem drog jag iväg på träning. Det var riktigt kul idag eftersom jag och Felicia tillslut fick ihop en skit bra dans .. Du är så duktig Felli, hehe. Efter det blev det middag, dusch och sedan plugg. Det är hur tråkigt som helst det jag håller på att plugga på. Jag ska lära mig fakta om Spanien, på spanska. Vet inte om jag kommer vara på topp på det här provet .. eller jag kan ju nästan allt och så men när det är dags för prov blir jag alltid så nervös och glömmer bort de mesta. Aja, vi får väl se hur det går med det. Nej, nu är det slut med data för ikväll.
Chiao Della!


Zzz

Igår var hur tevligt som helst och bion var suuuper! Efter det drog vi hem till Erica och sov, och nu sitter vi här med vanilj te framför datorn. Lite senare blir det träning och efter det blir det plugg inför spanska provet ...
Take care people / Daniella

RSS 2.0