slappt

Finss inte så mycket att säga egentligen mer än att dagen har varit grymt slapp.


.

Idag blir det till att träffa Alva. Hon vaknade typ nyss på grund av mina sms haha , så jag skulle nog gissa på att vi ses runt två tiden. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra, mer än att Alv ska köpa ett par örhängen :P men vi får se vad vi hittar på, något kul blir det alltid. Ikväll lutar planerna åt att tälta med Karin och compani, hoppas bara att vädret klarnar upp framåt dagen.


Dagen tillbringades med

 Karin och Jennifer. Vi bestämde oss för att ''stlya'' varandra :p
HAHA , det slutade såhär :














090520

Lägger in ett x antal bilder från grillningen med klassen igår, resten hittar ni på facebook.
Det blev en riktigt lyckad och oförglömölig kväll må jag säga!

































Ni är underbara och unika hela bunten! <3


SM 2009 var bäst! låter bilderna tala för sig själva ;)






















SM 2009

Nu blir det till att gå och sova, för imorgon bitti bär det av mot eskilstuna där det ska tävlas SM! Knät strejkar trots allt.. men man får hoppas på det bästa.


Alvosh, du fattar inte hur fucking wonderful du är!

                                                      

Hallå

i stugan. Nu sitter jag här igen, när jag egentligen behöver plugga .. det blir en spanska redovisning imorgon som inte lär bli något vidare kul. Menmen. Igår blev det en lyckad kväll med mickan och erica, det blev övernattning osv osv :) Klippte Mickans hår också, haha :) Lite skakis på fingrarna blev jag allt, tänk om jag skulle råka göra det skit fult liksom. Haha sen skrämmer hon mig med att lodsas gråta också .. trodde jag hade förstört allting haha, men icke sa nicke. Tror hon nog blev rätt nöjd tillslut ;) Jag tänkte färga mitt hår i samma svep också .. men så blev det inte. Vete fåglarna om jag vågar, tänk om det blir gult. Aja .. slutpratat för idag.


Palla Plugg

Vaknade för cirkus en timme sedan och nu slog jag mig ner framför datorn med frukost. Det behövs pluggas lite känner jag, men har inte orken. Tyvärr måste jag göra det, har en sak som ska vara färdig tills imorgon. Det får bli plugg i en halv timme .. sedan drar det iväg mot Erica och Mickhan. Lycka till på matchen föresten bebus!


Boring väder idag! skicka hit lite sol vet jag ..

Sover hos Alvis ikväll såklart :)


YoU mAkE mE fEeL gOod!


A

Jag visste inte att det gick att vara perfekt, förrän du kom in i mitt liv!
tack för att du är den du är Alvis!


tillbaks för ett ögonblick

Hello you! Det här med bloggandet har jag inte varit så bra på nu på sistonde, men jag har faktiskt skitit fullständigt i det, har inte orkat. Bara för att det är plugg tajm nu kommer jag såklart undan på ett eller annat sätt. Det har varit en ganska långtråkig skoldag!!!! Skolan är ju aldrig direkt rolig men idag var det as trist. Kan ha en del att göra med vädret, hur ruttet som helst. Whatever .. orkar endå inte skriva mer nu hur mycket jag än försöker ;)  Have a niice day !!!


RSS 2.0